Julie Mai

Hotel Nora

Illustration / skiltning / merchandise

Jeg laver indhold til Hotel Nora’s sociale medier i form af tekster og billeder, som er relevante for hotellets nuværende, tidligere og kommende gæster. Jeg laver både inspirerende guides til alt det, som området byder på, men også indhold, som viser kommende gæster, hvad de kan forvente sig af deres ophold. Besøg www.instagram.com/hotelnoracopenhagen/

Derudover laver jeg også grafisk arbejde for Hotel Nora såsom plakater, skilte, illustrationer til merchandise og lignende. 

Skiltning

Da hotellets skiltning skulle fornyes, illustrerede og designede jeg alle de nye indvendige og udvendige skilte.

I samarbejde med hotellets ejer identificerede jeg de steder, hvor den tidligere skiltning var mangelfuld, og fandt frem til nye, mere intuitive løsninger. De nye skilte informerer gæsten om hotellet og dets faciliteter via tekst og illustrationer på en umiddelbar og let forståelig måde.  

"Samarbejdet fungerer optimalt"

Jeg skriver også

tekster

Jeg laver også andre

illustrationer